Horen

Wil je ons horen?
Kom dan naar een Swingshift optreden. Gedurende het jaar kan je ons zien tijdens Korendagen, de Week van de AmateurKunst, Open Monumentendag en met kerstoptredens. Daarnaast organiseren we elke 2 jaar een eigen optreden. Swingshift heeft een eigentijds repertoire opgebouwd en wil dit graag laten horen.

Regelmatig organiseert Swingshift ook Open Repetities om kennis te kunnen maken met het koor. Houd hiervoor onze facebookpagina en de Huis aan Huis kranten in de gaten. Kan je daar niet op wachten? Neem dan direct contact met ons op om aanwezig te zijn bij de wekelijkse repetitie op de maandagavond.

Ons eerstvolgende optreden is op 1 februari 2019. We zingen dan samen met de Melody Singers en On Cue in het samenwerkingsproject “Stemband”: 20.00 uur in SIO, Thorbeckelaan 2 in Zwolle.

Op 9 februari kun je ons horen zingen tijdens het korenfestival “Zwolle Zingt” (12.30 in de Dommerholtzaal, Odeon).

Tenslotte kun je alvast zaterdag 23 november 2019 in je agenda noteren. Swingshift heeft dan weer het befaamde eigen optreden en zal wederom spectaculair en verrassend uitpakken tijdens een sfeervolle en sprankelende voorstelling!

Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie volg je onze facebook pagina.