Horen

Wil je ons horen?
Kom dan naar een Swingshift optreden. Gedurende het jaar kan je ons zien tijdens Korendagen, de Week van de AmateurKunst, Open Monumentendag en met kerstoptredens. Daarnaast organiseren we elke 2 jaar een eigen optreden. Swingshift heeft een eigentijds repertoire opgebouwd en wil dit graag laten horen.

Regelmatig organiseert Swingshift ook Inloop Repetities om kennis te kunnen maken met het koor. Houd hiervoor onze facebookpagina en de Huis aan Huis kranten in de gaten. Kan je daar niet op wachten? Neem dan direct contact met ons op om aanwezig te zijn bij de wekelijkse repetitie op de maandagavond.

  • Op zaterdag 14 september 2019 kun je ons horen / zien zingen tijdens Open Monumentendag Zwolle in twee prachtige monumenten. Om 13.00 uur in de gerestaureerde Theodorakapel (Theodorahof 20) en om 14.00 uur in de Luthersekerk (Koestraat 4)
  • Onze eerstvolgende inloop-repetitie is op maandag 16 september 2019
  • Op zaterdag 23 november 2019 zal Swingshift het befaamde eigen optreden verzorgen en zal het koor wederom spectaculair en verrassend uitpakken tijdens een sfeervolle en sprankelende voorstelling!

Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie volg je onze facebook pagina.